Alapinformációk

Kedves Látogatók és Makettezők!

A Bolyai Makett Klub Egyesület szervezésében évente megrendezésre kerülő Bolyai Makettépítő kupa és annak közvetlen elődei az elmúlt 25 év során Magyarország egyik meghatározó eseményévé nőtték ki magukat. A versenyen különböző kategóriákban regisztrálhatnak a versenyzők, kiállítók; harcjárművek, repülők, figurák, polgári járművek, hajók makettjei kerülnek megmérettetésre.

A Budapesti helyszínnek köszönhetően az ország minden pontjáról könnyen megközelíthető és remek találkozási pontot nyújt az egymástól messzebb lévő kluboknak, makettezőknek. Hagyományosan a rendezvény honvédségi területen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi Miklós laktanya és Egyetemi Campusán kerül megrendezésre, ahol lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a területen kiállított hadieszközöket szervezett túra keretében végig látogatni.

A helyszín a Hungária körúti bejáraton közelíthető majd meg. Maga az egyetem katonai területnek minősül ezért mindenképp szükség lesz a belépéshez fényképes igazolványra! Az intézményen belül szigorúan a kordonnal leválasztott területen lehet csak tartózkodni! Azon kívül csak szervező kíséretével lehet.

A belépésnél minden belépőt regisztrálnunk kell, így akár sor is kialakulhat. Megértésüket előre is köszönjük!

A rendezvény idén is belépőjegyes lesz, külön nevezési díj nincs!

Jegy árak:
1 napos: szombatra: 500 Ft
14 éven aluli gyermeknek ingyenes!

Időpont: 2018. október 6.

Előnevezés: >>ITT!<<

Makettek nevezése a versenyre, regisztrálása kiállításra:
2018. október 6. szombat: 9:00-12:00.

A rendezvény megtekinthető:
2018. október 6. 9:00-17:00.

Eredményhirdetés, díjkiosztó:
2018. október 6. 17:00.

A rendezvény zárása:
2018. október 6. 18:00.

Börze:
2018. október 6. a rendezvény nyitva tartása alatt.

A verseny helyszíne: Budapest, X. kerület Hungária körút 9-11.

Figyelem! A rendezvény zavartalan lebonyolítása és a makettek biztonsága miatt kizárólag az eredményhírdetés után tudjuk visszaadni a nevezett munkákat. Ezért kérjük vegyék figyelembe a verseny látogatásakor.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Megértésüket köszönjük!