Börze információk

A rendezvényhez kapcsolódóan lehetőséget biztosítunk arra, hogy regisztrált börzések maketteket adhassanak, vehessenek vagy cserélhessenek. A börzére bárki szabadon regisztrálhat a személyes adatok megadása után, a szabad helyek függvényében. Mindenkivel eseti bérleti szerződést köt a Bolyai Makett Klub Egyesület a rendezvény időtartamára.

A rendezvény helyszíne egy katonai laktanya, ezért szükséges a regisztrációkor megadni a személyes adatokat. Ezeket az adatokat a Bolyai Makett Klub Egyesület nem tárolja, azokat szerződés kötési céllal és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megbízásából kéri be. További személyeknek csak hatósági megkeresés esetén adja tovább. Minden további esetben az érvényben lévő adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően jár el.

Minden börzést megkérünk, hogy helyigényüket a Börze regisztrációs oldalon jelezzék. A helyeket beérkezési sorrend alapján osztjuk ki. Csak a rendelkezésünkre álló helyet áll módunkban kiadni, ezért lehetséges, hogy a későn regisztrálóknak már nem jut hely.

A jelentkezési határidő 2018. szeptember 30.!

Ezután nem tudunk elfogadni semmilyen regisztrációs kérelmet.

Árusító hely regisztrálására kizárólag a regisztrációs oldalon van lehetőség. Helyszínen már nem áll módunkban helyet biztosítani!

Minden börzéssel szerződést kötünk. Ezeket kérjük kinyomtatni 2 példányban és aláírva a rendezvényen bemutatni, aláíratni.

Börze helypénz:

1 napra: 4000 Ft/asztal
Asztal méretek:  Magasság: 75cm,  Szélesség: 50cm,  Hossz: 200cm (Az asztalok méretei minimálisan eltérhetnek!)

Idén a csak megunt/használt maketteket árusítóknak 50%-os kedvezményt biztosítunk!

A magyar gyártóknak ingyenesen biztosítjuk a börzén való részvételt.

Külön belépőt nem kell venni!